Cykelvagnen ger dig ett aktivt liv

En aktiv livsstil är för många en viktig och självklar del av livet – och visst går det att ha en aktiv livsstil även med barn. Cykelpendla, jogga eller åka skidor? Thules multisport- och cykelvagn möjliggör ett aktivt liv tillsammans med barnen.

För barnfamiljen är det viktigt att livet är så smidigt och enkelt som möjligt. Kanske tycker du att det är för bökigt att skjutsa dina barn på cykeln? Kanske trivs inte barnen med att åka i en cykelsits? Kanske behöver du mer plats för packning eller möjlighet att ta med matvaror från affären? Då kan en cykelvagn vara något för dig.

Många väljer idag att ersätta korta bilresor med cykelresor för att göra en insats för miljön. Även för personer som inte har körkort eller inte kan eller vill ha bil är cykelvagnen en räddare i nöden för att få vardagspusslet att gå ihop. Att cykla istället för att åka bil är dessutom ett sätt att få den där vardagsmotionen som så många annars kämpar för att få ihop.

En cykelvagn för många tillfällen

För dig som har en aktiv livsstil kan det ibland kännas omöjligt att få livspusslet att gå ihop när barnen kommit. Du känner kanske att du får allt mindre tid till att motionera och en lösning skulle ju då kunna vara att ta med dig barnen på joggingturen. Med Thules multisport- och cykelvagn kan du både promenera, cykla, jogga och åka skidor med barnen. Med ett rymligt sittutrymme får du plats med ett eller två barn beroende på vilken modell du väljer. Om du har långa barn kan det vara bra att låta dem prova vagnen i butiken så att det finns tillräckligt med huvudutrymme. Inuti vagnen finns det en sele som du spänner fast barnen med och ryggstödet går att ställa i viloläge för att barnen ska kunna transporteras även när de vilar. Det finns även ett insektsnät och sol- och regnskydd. Eftersom det går snabbt att fästa Thules cykelvagnar med deras snabbfästen så är det enkelt att växla mellan cykel och promenadläge. Om du vill springa med vagnen så kan packutrymmet fällas upp för att du ska kunna ta ut stegen ordentligt. Thules cykelvagn har prisats för sin höga komfort och goda kvalité och den gör att du kan behålla en aktiv livsstil och fortfarande få ihop livspusslet. 

Cykelvagnen ger dig ett aktivt liv