Att se Arsenal spela live är en stor dröm för många fotbollsfantaster och är det just Premier League man är intresserad av så är detta ett av de topplag som hängt med tillräckligt länge för att ha hunnit med att skapa en stor skara fans världen över. Arsenal FC – Arsenal Football Club kallas även för The Gunners och klubben grundades redan 1886. Laget är hemmahörande i London och hemmamatcherna spelas på Emirates Stadium som har en kapacitet på mer än 60 000 sittplatser. Man kan med andra ord ta med sig hela släkten och varenda bekant man har som är intresserad av fotboll för att kolla på en match utan att behöva tränga in sig på en trång arena.

Premier League

Om man är intresserad av härlig fotboll i absoluta toppklass och bor i Sverige har man inte långt till de europeiska topplagens hemmaarenor. Visst kan allsvenskan vara nog för många, men visst är det kul att se de engelska lagen lira boll lite då och då också mellan varven? Att ta sig till England kostar inte skjortan idag och man kan till och med komma billigare undan när man tar sig till England för att se på fotboll än om man tar sig till exempelvis Stockholm eller Malmö.

Biljettpriser

Biljetter till fotbollsmatcher skiljer sig ganska mycket i pris beroende av vilka lag som spelar och när det är två topplag som möter varandra så blir det alltid högre pris än om det är ett topplag som spelar mot en mindre lag. Exempelvis så blir det betydligt dyrare biljettpriser om man går på en match mellan Arsenal och Liverpool än vad det blir om man istället väljer att gå på en match där Arsenal spelar mot West Bromwich eller Swansea.

Fotbollsresor

Många som gillar fotboll ordnar till det så att de bokar in en paketresa där både matchbiljett, boende och flyg ingår till ett paketpris medan andra väljer att boka hotell, flyg och biljetter till matchen separat. Oavsett hur man väljer att göra så är det lätt att göra prisjämförelser på nätet så att man kan hitta det billigaste och bästa alternativet.

Fotbollsbiljetter – Arsenal